Качествени преводи и легализация

Легализация

Легализацията на документи е процес, при който документите получават заверки (печати) от различни институции/министерства, а най-накрая Консулски отдел на Министерство на външните работи ги заверява с Апостил и/или заверява подписа на преводача, който е извършил превода.

Тъй като разнообразието от видове документи е голямо, а сроковете и таксите са различни и зависят от вида на документа, за да получите пълна информация за вашите документи, моля, изпратете ни запитване като използвате формата за заявка от сайта, или се обадите на някой от посочените телефони в контакти. Напишете ни пълните наименования на документите и печатите, които имат, или сканирайте и изпратете чрез формата за заявка документите, за които се интересувате, ако имате такава възможност, и наш сътрудник ще се свърже с вас по телефона или ще ви изпрати изчерпателен отговор на посочения от вас имейл адрес.

„СТОБИ ДД” ЕООД е регистрирана като администратор на лични данни и получената от вас информация за личните ви документи ще бъде обработена съгласно закона за защита на личните данни.

Ако използвате формата за заявка/запитване от сайта ни, ще получите и 5% отстъпка от крайната цена, когато донесете комплекта документи в нашия офис, за да извършим легализацията. Възможно е да ни изпратите документите си по пощата с избрана от вас куриерска агенция.